درس پژوهی شناخت شکل های هندسی ریاضی پایه دوم
درس پژوهی شناخت شکل های هندسی ریاضی پایه دوم
- دارای فرمت ورد قابل ویرایش
- تعداد 28 صفحه
- منابع پایانی دارد
- صفحات ابتدایی
- مقدمه ، چکیده بیان مسئله ، یافته و نتیجه گیری.
درس پژوهی شناخت شکل های هندسی ریاضی پایه دوم
دارای فهرست به شرح لینک زیر می باشد:
شکل های هندسی چیست؟
شکل هندسی به هر ساختار باز یا بسته گفته می شود که دارای شکل و ویژگی های مشخصی باشد که از خطوط، منحنی ها و نقاط تشکیل شده باشد.
برخی از اشکال هندسی شناخته شده عبارتند از مربع، مستطیل، دایره، مخروط، استوانه، کره و غیره. همه این اشکال دارای ویژگی هایی هستند که آنها را منحصر به فرد و متفاوت از سایر اشکال می کند.
شکل های هندسی به شکل اشکال بسته شده توسط یک مرز که با ترکیب مقدار معینی از منحنی ها، نقاط و پاره های خط ساخته می شود، تعریف می شود .
هر شکل دارای یک نام منحصر به فرد مانند دایره، مربع، مثلث، مستطیل و غیره است. در زندگی واقعی، ما با اشکال هندسی اولیه مختلفی احاطه شده ایم، مانند برش یک پیتزا به شکل مثلث، درها یا پنجره ها به شکل یک مثلث است. شکل یک مستطیل و بسیاری موارد دیگر.
تفاوت بین شکل های هندسی دو بعدی و اشکال هندسی سه بعدی چیست؟
تفاوت اصلی بین اشکال هندسی دو بعدی و شکل های هندسی سه بعدی در کمیت ابعاد است – یعنی اشکال هندسی دو بعدی دارای دو بعد (طول و عرض) و اشکال هندسی سه بعدی دارای سه بعد (طول، عرض و ارتفاع) هستند.
با نگاه کردن به هر شکل هندسی دو بعدی در لیست بالا ، می توانید ببینید که هر شکل هندسی مسطح است. چنین اشکالی را می توان بر روی سطوح مسطح از جمله یک ورق کاغذ یا روی صفحه ترسیم کرد.
برعکس، اشکال هندسی سه بعدی دارای چیزی هستند که عمق نامیده می شود. به این نوع اشکال جامدات گفته می شود و مسطح نیستند. می توانید اشکال هندسی سه بعدی را با استفاده از مواد فیزیکی مانند مقوا، پلاستیک یا خاک رس بسازید.
تا آنجایی که کاربردهای دنیای واقعی وجود دارد، اشکال هندسی دوبعدی برای مواردی مانند ساختن طرحهای اولیه یا طرحهای گرافیکی استفاده میشود، در حالی که اشکال هندسی سهبعدی برای مواردی مانند ساختن اشیاء از چوب، طراحی سطوح بازیهای ویدیویی و ساخت و ساز استفاده میشود.
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.