مبانی نظری در مورد بازارچه مرزی


در حال بارگذاری
تاریخ انتشار
29 نوامبر 2018
نوع فایل
word
حجم فایل
128
تعداد صفحات
8
دسته بندی
تعداد بازدید
758 بازدید
۵۰,۰۰۰ ریال

یکی از ویژگی های مناطق مرزی داشتن بازارچه هایی برای تبادل کالا و ارز بین دو ناحیه مرز است فایل مبانی نظری در مورد بازارچه مرزی به تشریح ویژگی ها ساختار و بقیه عواملی که در دایر بودن این بازارچه ها دخیل هستند پرداخته است.

مبانی نظری و پیشینه تحقیق بازارچه مرزی

تعداد صفحات  8 صفحه ورد قابل ویرایش می باشد.

مبانی نظری در مورد بازارچه مرزی

قسمت هایی از متن

مناطق مرزنشین از گذشته به لحاظ همگنی های اکولوژیکی، خصوصیات اجتماعی، و قرابتهای قومی با مردم مرزنشین آن سوی مرزها، ازیک سو و نبود یک راهبرد آزمایشی در برنامه های توسعه ملی از سوی دیگر پیوسته انگیزه سازمان آموزش فنی و حرفه ای بسیاری از تحرکات غیررسمی و مبادلات ناخواسته، جابجایی و انتقال جمعیت به صورت کوچ های دسته جمعی به کشورهای همسایه و شهرهای بزرگ بوده است. اثرات منفی این جریانات بر پیکر امور اقتصادی بازارگانی کشور، آشفتگی و ناامنی  ساختاری و عدم ثبات  جمعیت مناطق مرزنشین برکسی پوشیده نیست.

در مرزهای اکثر کشورهای در حال توسعه سطح قابل توجهی از نیازهای مردم مرزنشین از طریق مبادلات مرزی تامین می شود. اینگونه مبادلات علی رغم غیر رسمی بودن آن دارای نقش پراهمیتی در مبادلات میان کشورهای همسایه بوده و باعث بهبود زندگی ساکنان نقاط مرزی می شود از این رو برنامه ای کردن چنین مبادلات و  جریانهایی در نوع  خود به توسعه همکاری های متقابل اقتصادی، گسترش بازارهای مرزی محلی، ایجاد صلح و ثبات در مناطق مرزنشین و بالاخره بهبود امنیت در این مناطق و بهبود زیر ساختها و خدمات مورد نیاز منطقه را به همراه می آورد (مراتب، 1384).

اقتصاد نواحی مرزی در واقع شاخص اصلی و اساسی در برقراری ارتباط بین کشورهای همسایه و خانوارها و مردم ساکن نواحی مرزی می باشد (چاندوویت، 2004).

از اهداف بازارچه های مرزی، امکان برقراری ارتباط سالم و مستمر تجاری با کشور همسایه، ایجاد رونق اقتصادی، بالا بردن ضریب امنیتی مرزهای کشور، شکوفایی اقتصاد محلی و گسترش مشاغل مولد است (اداره کل مقررات صادرات و واردات، 1371).

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.