مبانی نظری و پیشینه تحقیق مهارت های شهروندی


در حال بارگذاری
تاریخ انتشار
7 دسامبر 2018
نوع فایل
word
حجم فایل
25
تعداد صفحات
20
دسته بندی
تعداد بازدید
504 بازدید
۱۳۰,۰۰۰ ریال

با سلام و احترام خدمت همراهان عزیز برای آشنایی با موضوع مطلب فعلی سوالی را مطرح می کنیم آیا می دانید یک شهروند خوب چه مهارت هایی باید داشته باشد دانلود مبانی نظری و پیشینه تحقیق مهارت های شهروندی به ویژگیهای شهروند خوب و مهارتهایی که شهروندان باید داشته باشند پرداخته است در ادامه با ویژگی های این فایل همراه شما هستیم.

مبانی نظری و پیشینه تحقیق مهارت های شهروندی

فایل دارای 20 صفحه ورد قابل ویرایش و منابع و تعاریف می باشد.

مبانی نظری و پیشینه تحقیق مهارت های شهروندی

قسمت هایی از متن فایل

به علاوه آموزش شهروندی مهم است چون افراد جامعه باید یاد بگیرند که به نحوی موثر در بهبود بخشیدن به امور گوناگون جامعه محلی و ملی و جهانی مشارکت کنند. تربیت شهروندان فعال و مسئول کمک بزرگی به پیشرفت فردی و اجتماعی و حفاظت از طبیعت و محیط زندگی است. این آموزشها می تواند توسط خانواده و مدرسه و رسانه های همگانی و نهادهای اجتماعی صورت گیرد، اما مسئولیت اصلی آن بر دوش نظام آموزش و پرورش است که باید به گونه ای عملی و در جریان ارتباطهای دانش آموزان با یکدیگر و با سایر افراد و گروه­ها از آنان شهروندانی فعال و مسئول بسازد (کریمی و همکاران، 1390).

از آنجا که ادراک افراد از حقوق و مسئولیت­های شهروندی متفاوت (و گاهی متعارض) است، همه ی افراد نیازمند آموزش شهروندی برای کنش و واکنش مسالمت آمیز در برخورد با تفاوتها هستند. این آموزش ها می تواند در برگیرنده راهبردهای گفت و گو، مصالحه، آگاهی یافتن از فوائد تفاوتهای فردی و اجتماعی، رشد ویژگیهای درونی پذیرش تفاوتها و آگاهی از تعارض های تهدید کننده حقوق انسانی ( مانند نژاد پرستی، تبعیض جنسی، برتربینی گروههای معین اجتماعی و فرهنگی و تعصبات فرقه گرایانه) و ضرورت مقابله با آنهاست (هامپل، 2011).

از آنجا که شهروندی یک فرایند مر بوط به تمام عمر است. همه افراد در تمام طول زندگی خود نیازمند آموزشهای متناسب با شهروندی در مراحل گوناگون زندگی هستند. دانش آموزان نیز نیازمند آن هستند که در زمینه های اخلاقی، رشد اجتماعی و دانش و درک درست از جهان آموزش ببینند، در تمام تصمیم گیریهای مربوط به خودشان در خانه و مدرسه و جامعه  مشارکت کنند و به عنوان یک شهروند، به صورتی فعال در مناسبات اجتماعی متناسب با احوال خودشان قرار گیرند (توسلی و حسینی، 1389).

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.