دانلود مبانی نظری انگیزه پیشرفت کارکنان


در حال بارگذاری
تاریخ انتشار
15 ژوئن 2019
نوع فایل
word
حجم فایل
128
تعداد صفحات
22
دسته بندی
تعداد بازدید
699 بازدید
۱۲۰,۰۰۰ ریال

دانلود مبانی نظری انگیزه پیشرفت کارکنان به موضوع روحیه کاری کارمندان موسسات و شرکت ها مربوط می شود انگیزه پیشرفت معمولا به عوامل زیادی در محیط کار بستگی دارد این فایل تمامی جوانب موضوع فوق الذکر را بصورت کامل مورد بررسی قرار دارده است.

دانلود مبانی نظری انگیزه پیشرفت کارکنان

فایل ورد و دارای 22 صفحه قابل ویرایش با منابع و پیشینه معتبر می باشد.

تاریخچه انگیزه

منشاء بررسی انگیزش، به یونان باستان (سقراط، افلاطون و ارسطو ) بر می­گردد. افلاطون معتقد بود که انگیزش از روح (ذهن یا روان) سه جزئی که بصورت سلسله مراتبی ترتیب یافته است، ناشی می­ شود.ارسطو از روح سه جزئی افلاطون که بصورت سلسله مراتبی (اشتها آور، رقابت جو، حسابگر) ترتیب یافته بود حمایت کرد، ولی اسامی متفاوت تغذیه­ای، احساسی و عقلانی را ترجیح داد. جنبه تغذیه­ای بسیار تکانشی، غیر منطقی و شبه حیوانی است. صدها سال بعد، روح سه جزئی یونانی به دوگانه نگری کاهش یافت (هوس­های بدن و قدرت استدلال ذهن).

دانلود مبانی نظری انگیزه پیشرفت کارکنان

این روح دو جزئی، ماهیت سلسله مراتبی یونانی را حفظ کرد، به طوری که آنچه مادی، غیر منطقی، تکانشی و زیستی بود (بدن) را از آنچه غیر مادی، منطقی، هوشمندانه و معنوی بود (ذهن) متمایز کرد. در دوران پس از رنسانس، رنه دکارت، فیلسوف فرانسوی، تمایز بین جنبه­های  فعال و نافعال انگیزش را به این دوگانه­ نگری (ذهن- بدن) اضافه کرد. بدن عامل مکانیکی، شبه ماشین و از لحاظ انگیزش نافعال است. در حالی که اراده عامل غیر مادی، معنوی و از لحاظ انگیزش فعال است (رضوی، 1389).به طور كلی شرایط ایجاد كننده انگیزه ها در نحوه بروز آن اثر دارد، از طرف دیگر وجود انگیزه در آدمی ایجاد نیرو می كند. دلایل فیزیولوژیكی–روانی در ایجاد انگیزه كاملاً مؤثرند، بنابراین برای مطالعه انگیزه، سه عمل عمده یعنی:شرایط ایجاد كننده انگیزه -نتایج رفتاری حاصل از انگیزه -اساس و پایه های فیزیولوژیك انگیزه

باید مورد مطالعه قرار گیرند. به طور خلاصه انگیزه ها را می توان به دو گروه عمده تقسیم كرد:

  1. انگیزه هایی كه منشاء جسمانی و بدنی دارند انگیزه های اصلی خوانده می شوند مانند گرسنگی، تشنگی، انگیزه جنسی.
  2. دیگری انگیزه های اجتماعی یا انگیزه های اكتسابی كه بر اثر معاشرت فرد با افراد دیگر جامعه و یادگیری حاصل می شود و می توان آنها را به عوامل یادگیری و محیطی مربوط دانست.
  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.